Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 16:58
Berbatovs anbefaling: Chelsea skal erstatte Hazard med tysk stjerne

Chelsea bør købe Kai Havertz som den langsigtede erstatning for Eden Hazard, hvis man spørger Dimitar Berbatov.


Eden Hazard er ikke let at erstatte, og belgieren har i store perioder været savnet hos Chelsea denne sæson, hvor klubbens kantspillere ikke har holdt et konstant højt niveau.

Selvom Hakim Ziyech til sommer støder til truppen, er han næppe en direkte erstatning for Eden Hazard, og for at finde netop dén spiller bør Chelsea kigge mod Bundesligaen.

Det mener den tidligere Premier League-profil, Dimitar Berbatov, i hvert fald. Han mener, at the Blues skal gå efter Kai Havertz.

- Jeg synes, det er interessant at se Chelsea blive sat i forbindelse med ham. De har ikke rigtig erstattet Hazard, siden han smuttede, og det var altid svært at gøre det.

- Jeg mener helt sikkert, at de skal gå efter en ung spiller med meget fremtid foran sig. Hvis det er tilfældet, skal de også være tålmodige, for nogle gange har unge spillere brug for tid til at vænne sig til fysikken og tempoet i Premier League, siger Berbatov til Betfair.

20-årige Kai Havertz har indtil videre scoret otte mål i 23 Bundesliga-kampe for Leverkusen, hvor Dimitar Berbatov har en fortid, i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED