AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 18:40
Berbatov uenig med Rio Ferdinand: Derfor fortjener Liverpool titlen

Der er forskellige meninger om, hvordan Premier League bør afvikles i denne sæson. Også de to tidligere Man U-kammerater, Dimitar Berbatov og Rio Ferdinand, indtager hvert sit synspunkt.


I sidste uge kom det frem, at Rio Ferdinand mener, at Premier League-sæsonen bør annulleres. Det har simpelthen for store helbredsmæssige konsekvenser, hvis ligaen skal genoptages inden for en overskuelig årrække.

Liverpool ligger lunt i svinget til at hive Premier League-mesterskabet, men corona-situationen har sat en øjeblikkelig stopper for den gode stemning.

Og meningerne er delte i fodboldverdenen. Skal Premier League spilles færdig, eller skal den ikke?

Rio Ferdinands tidligere holdkammerat, Dimitar Berbatov, mener, at Liverpool fortjener en tildeling af mesterskabet.

- Folk har foreslået at give titlen til Liverpool, og ærlig talt synes jeg også, at de fortjener den, sådan som de har spillet indtil nu. Ingen var i stand til at indhente dem, fortæller han til Betfair.

- Med den måde, de spiller fodbold, den fodbold, de har leveret indtil nu, og hvor langt foran alle de andre, de er, så fortjener de mesterskabet.

- Det er en mærkelig situation, og det ville være unfair for Liverpool, hvis sæsonen bare annulleres. De ville blive så skuffede, afslutter han.

Dimitar Berbatov spillede for Manchester United fra 2008 til 2012 og scorede 48 mål.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED