AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 20:44
Benitez overvejer at droppe Rondon og Yedlin

Rafa Benitez overvejer at droppe Salomon Rondon og DeAndre Yedlin, der tirsdag spillede landskampe i USA, til lørdagens kamp mod Arsenal.


Salomon Rondon scorede begge mål, da Venezuela tirsdag slog Panama i Miami, mens DeAndre Yedlin kom ind fra bænken, da USA mødte Mexico i Nashville.

Duoen vender således først tilbage til England sent onsdag aften, og derfor overvejer Rafa Benitez at droppe spillerne til weekendens hjemmekamp mod Arsenal.

- Denne periode er svær. Atsu er tilbage og trænede tirsdag, og onsdag har vi et par problemer mere, men DeAndre og Rondon kommer sent tilbage. Det bliver svært for os, for nogle gange kommer de til os og siger: "Jeg har det fint," men de kan være trætte. Rondon spiller i Miami, indleder spanieren ifølge Shields Gazette og uddyber:

- Det er vigtigt for os at kommunikere med deres lægestab og tage den rigtige beslutning om, hvem der skal spille. Nogle spillere træner nu og har selvtillid. De andre? Hvem ved?

Benitez henviser selv til en situation i Valencia, hvor han valgte at starte med fire spillere, som alle hævdede, at de ikke var trætte efter landskampspausen.

- I sidste ende er det en svær beslutning. Jeg kan huske, da jeg var i Valencia, hvor fire spillere blev indkaldt til landsholdet, og de kom tilbage.

- Vi havde en svær kamp, og jeg spurgte dem inden opgøret: "Er I okay?" De sagde "ja," men hvis jeg kunne have lavet fire udskiftninger efter to minutter, havde jeg gjort det. Vi tabte kampen. De havde ikke energien til at gøre en forskel, og de var nøglespillere for os.

Newcastle er nummer 18 i Premier League inden mødet med The Gunners.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED