Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 20:18
Benitez med afskedsbrev: Svært at vinde folks hjerter

Rafael Benitez har skrevet et afskedsbrev efter sin fyring.


Det blev til en kort stund for Rafael Benitez som Everton-manager.

I dag fik han nemlig sparket efter en række dårlige resultater.

Han er dog overbevist om, at han kunne have vendt situationen, og derfor er han også ked at blive fyret.

På sin egen hjemmeside har han skrevet følgende afskedsbrev.

- Vi vidste, det ikke ville blive let, og at det var en stor udfordring - både følelsesmæssigt og på et sportligt plan. Min kærlighed for denne by, for Merseyside og dens folk, fik mig til at acceptere denne udfordring, men det er kun, når man er inde i det, at man kender til opgavens størrelse.

- Fra første dag arbejdede mit team og jeg, som vi altid har gjort - med fuld dedikation. Vi skulle ikke bare få resultater, men vi skulle også vinde folkets hjerter. 

- Men den økonomiske situation og skader gjorde det endnu sværere. Jeg er overbevist om, at vi kunne gøre det bedre, når de skadede spillere var tilbage og med nogle nye indkøb.

- Vejen til succes er ikke altid nem, og desværre i dagens fodbold er der en søgen efter resultater med det samme, og der er mindre og mindre tålmodighed. Omstændighederne har gjort, at jeg ikke længere kan fortsætte med dette projekt. 

- Tak til bestyrelsen, staben, spillerne og de fans, der støttede mig gennem denne tid. Mine bedste ønsker går til Everton, lyder det fra Rafael Benitez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE