AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 18:48
Bendtner vil være manager: Det vil jeg være dygtig til

Nicklas Bendtner mener, at han vil være en god manager, og han regner med at gå den vej i de kommende år.


Nicklas Bendtners aktive fodboldkarriere er formentlig et overstået kapitel, men hvad lurer der så om hjørnet for den tidligere Arsenal-angriber? Jo, han vil såmænd være manager.

I sjette afsnit af programmet Bendtner og Philine, der sendes på Dplay, fortæller den danske angriber, at han har en managerdrøm i maven.

- En af de ting, jeg ville være dygtig til, var at være manager. Det at kunne tage uddannelsen og få det, der skal til, er noget, jeg stiler efter og gerne vil. Jeg tror, at jeg på et tidspunkt, inden jeg er 40-45 år, vil have været i spidsen for min første klub, siger Bendtner.

Den 32-årige dansker har stået uden klub siden årsskiftet, hvor hans aftale med FC København udløb.

Hvis fodboldkarrieren nu endegyldigt er slut, kan han begynde at tage trænerkurser, og måske kan det være, at han engang i fremtiden vender tilbage til Premier League i en rolle på trænerbænken.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED