AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 10:08
Belgisk journalist bekræfter: Arsenal er blevet tilbudt Carrasco

Kristof Terreur skriver onsdag, at Yannick Carrasco ganske rigtigt kan være på vej til Arsenal.


Forleden skrev Sky Italia, at belgiske Yannick Carrasco kunne være på vej hjem til Europa, London og Arsenal efter et kort ophold i kinesisk fodbold.

Det rygte er nu blevet bekræftet af den belgiske journalist Kristof Terreur,  der plejer at være overordentligt pålidelig, når det omhandler transferrygter om belgiske spillere.

Den 25-årige winger har tilbragt det seneste år i kinesiske Dalian Yifang, som han skiftede til fra Atletico Madrid,  men nu er belgieren angiveligt frisk på at vende retur til europæisk fodbold.

Som Kristof Terreur også skriver i sit tweet, kan Carrascos løn ende med at blive en stopklods for transferen, hvis Arsenal er interesseret.

De kinesiske klubber har ry for at betale deres spillere klækkeligt.  Derfor skal Carrasco forberede sig på at gå ned i løn, hvis han vil sikre sig et skifte til The Gunners.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED