Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bekymrende melding: Atsu er stadig savnet

Af Jeppe Augustsen
08.02.2023 Kl. 13:37
Klubben melder nu, at man endnu ikke har kunne lokalisere Christian Atsu, og derfor stadig anser ham for at være savnet.

Christian Atsu er stadig savnet.

Det fortæller Gürbey Kahveci, der er klublæge for Hatayspor, samt holdets træner Volkan Demirel.

I går meddelte klubbens talsperson, Mustafa Özat, ellers at den tidligere Premier League-spiller var blevet reddet ud af en kollapset bygning.

– Christian Atsu er blevet reddet, men er såret. Vores sportsdirektør, Taner Savut, er desværre stadig under murbrokkerne. Vi nærmer os slutningen af de farligste timer, lød det i går fra Mustafa Özat.

Også Francisca Ashietey-Odunton fra Ghanas ambassade i Tyrkiet kunne i dag fortælle, at Atsu skulle være reddet, men man har ikke været i stand til at lokalisere ham.

– Udenrigsministeriet forsikrede mig om, at han var blevet fundet og sendt på et hospital pga. skader. Vi har ikke været i stand til at få kontakt til Atsu pga. den store forvirring, men vi ved, at han er blevet reddet ud. Men vi ved ikke hvilken hospital han er taget til.

Heller ikke klubben har været i stand til at lokalisere ham, og derfor melder de ham stadig savnet og går ud fra, at han stadig er fanget under den kollapsede bygning.

Det tyrkiske medie, Hürriyet, har i dag snakket med klubbens træner, klublæge samt Mustafa Özat, som bekræfter, at man ikke kan finde ham.

– Jeg fik information om, at Christian Atsu var blevet fjernet fra murbrokkerne. Men de oplysninger, jeg får nu, er, at Atsu og Taner Savut stadig er under murbrokkerne.

Klubbens holdlæge fortæller, at der er blevet taget fejl af ghaneserens identitet. 

– Da vi hørte nyheden om "at han er blevet kørt til Dortyol Hospital" tog vi afsted, men han var der ikke. I øjeblikket må vi acceptere, at Taner og Atsu desværre ikke er blevet fundet endnu, lyder det fra Gürbey Kahveci.

Hatayspors træner Volkan Demirel har også slået fast, at den tidligere Premier League-spiller ikke er fundet.

– Der er ingen nyheder om Atsu og Savut. Vil jeg sige det, hvis de var på hospitalet? Jeg vil dele det så snart nyheden kommer, siger 

Trods flere meldinger om, at han var blevet reddet ud, er der altså stor forvirring om Christian Atsu er i sikkerhed.

Annonce