Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BEKRÆFTET: Leicester-bestyrelsesformand letter klubbens gæld

Af Kasper Leif Pedersen
01.02.2023 Kl. 10:20
Det har Leicester bekræftet onsdag eftermiddag.
Leicester City har udsendt en erklæring, som bekræfter, at klubben er blevet fritaget for sin gæld på £149 millioner til moderselskabet King Power International.
 
Det oplyser The Foxes på deres hjemmeside.  
 
Lånene blev ydet til at financiere ting som opførelsen af Seagrave-træningscentret og investeringer i truppen.
 
Leicesters bestyrelsesformand, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, har lettet klubbens udestående ved at konvertere gæld til egenkapital, som er 100 % ejet af Srivaddhanaprabha-familien. 
Aiyawatt Srivaddhanaprabha siger til klubbens hjemmeside:
 
– Jeg tror af hele mit hjerte på Leicester City og på det, som klubben kan opnå for vores fans, vores folk og vores samfund – i Leicester, Thailand og i hele verden. Den tillid, som de fortsat har til os, når det gælder om at drive deres klub ansvarligt med ambitioner og integritet, styrer vores beslutningstagning og er fortsat afgørende for, at vi kan bygge videre på en af de mest succesfulde perioder i klubbens historie.
 
Leicester City blev overtaget af familien Srivaddhanaprabha i 2010 og blev hurtigt en del af deres King Power Group, som støttede klubbens succes fra Championship til Premier League.
 
Ud over at føre tilsyn med en hidtil uset succes på banen – herunder at vinde Premier League i 2016, vinde FA Cuppen og Community Shield i 2021 og Champions League- og Europa-league-fodbold. 
 
 

Annonce