Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BEKRÆFTET: Lang karantæne træder i kraft for sportsdirektør

Af Emil Plovgaard
29.03.2023 Kl. 10:06
Nu gælder karantænen også i England.

Det italienske fodboldforbund besluttede tidligere på året at straffe Juventus og flere af klubbens tidligere og nuværende ansatte i en helt særlig grad.

I første omgang gik det ud over Juventus, som blev fratrukket 15 point i Serie A. Men også tidligere ansatte i klubben bliver ramt hårdt som følge af mistanke om regnskabssvindel.

Blandt øvrige suspenderede findes Andrea Agnelli og Pavel Nedved, der i efteråret sidste år måtte trække sig fra bestyrelsen i Juventus efter flere dårlige sager. Det inkluderede Tottenhams nuværende direktør, Fabio Paratici.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland efterforskes af politiet

Fabio Paratici blev i første omgang kun suspenderet for sine aktiviteter inden for det italienske fodboldforbund, men nu gælder suspenderingen også England.

Det bekræfter FIFA i et svar til The Guardian.

– FIFA kan bekræfte, at på baggund af en anodning fra det italienske fodboldforbund, har bestyrelsesformanden i FIFA's disciplinærkomité valgt, at kendelsen skal have verdensomfattende effekt.

Nyheden kommer efter, at Paratici for nylig medvirkede i en video på Tottenhams sociale medier, og derfor kunne man fristes til at tro, at han indtil da har varetaget sit arbejde helt som vanligt. Men det må han altså ikke længere.

Paratici har mulighed for at appellere kendelsen. Det har han efter sigende gjort.

Juventus mener ikke, at de har gjort noget galt i sagen.

LÆS OGSÅ: De har afgivet et kæmpe bud på Bellingham

LÆS OGSÅ: Tidl. Liverpool-stjerne gik amok på Nagelsmann

Annonce