Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BEKRÆFTET: Fulham sigtes efter trippel-udvisning

Af Emil Plovgaard
20.03.2023 Kl. 20:10
Fulham har nu fået en sigtelse på halsen.

Fulham fik i søndagens FA Cup-kvartfinale mod Manchester United på Old Trafford tre udvisninger på ét minut.

Det koster nu en sigtelse af FA, oplyser fodboldforbundets talsperson mandag aften. Det vides endnu ikke, hvad resultatet af sigtelsen bliver. FA mener at vide, at Marco Silva brugte fornærmende gloser mod kampens dommer; at han gjorde det samme mod kampens fjerdedommer; og at han virkede aggressiv mod fjerdedommeren efter udvisning. Også Aleksandar Mitrovic kan se frem til en mulig straf. Her gælder det, at opførslen i forbindelse med udvisningen var utilstedelig, og at han inden forinden havde virket truende.

Først fik klubbens manager, Marco Silva, en udvisning for at chikanere kampens dommer, Chris Kavanagh, under et VAR-tjek, og efterfølgende fik Willian og Aleksandar Mitrovic et rødt kort hver.

LÆS OGSÅ: Manchester United går all-in på kæmpetransfer

Willian fik sin udvisning for at tage bolden med hånden som sidste mand, og det var dén hændelse, der blev tjekket af VAR. 

Herefter fik Aleksandar Mitrovic ligeledes et rødt kort for at tage fat i kampens dommer, Chris Kavanagh, i forbindelse med Willians røde kort.

– For alle dommeres skyld skal FA komme med en straf på mindst 10 spilledage til Aleksandar Mitrovic for sin opførsel på Old Trafford. Han lagde hånden på dommeren, og det er ganske enkelt uacceptabelt, skrev den tidligere Premier League-dommer Keith Hackett i The Telegraph efter hændelsen.

LÆS OGSÅ: Conte-fyring på vej? Tottenham tager kontakt til Bundesliga-træner

Annonce