Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

BEKRÆFTET: Eriksen er med - Her er Uniteds Europa League-trup

Af Morten Bruun Jørgensen
07.02.2023 Kl. 18:20
Manchester United har nu sat navne på de spillere, der er inkluderet i Europa League-truppen.

Allerede i næste uge skal Manchester United forsøge at spille sig videre i Europa League, når der venter en tur til Barcelona for at møde La Ligas aktuelle førerhold.

I dag har Manchester United bekræftet navnene på de spillere, der kan komme i aktion i Europa League, for klubben skulle indsende en opdateret trup efter januars transfervindue.

De tre nye navne i klubben, Jack Butland, Wout Weghorst og Marcel Sabitzer, er ganske naturligt med i truppen, hvor Cristiano Ronaldo, Martin Dubravka og Axel Tuanzebe gled ud efter at have forladt klubben.

LÆS OGSÅ: Avis: Så langt ned kan Manchester City blive tvangsnedrykket

Til gengæld er det værd at bemærke, at både Christian Eriksen og Donny van de Beek er inkluderet blandt de 25 spillere, selvom begge midtbanespillere er ude med skader i øjeblikket.

Eriksen ventes tidligst tilbage i slutningen af april, og han kan dermed nå at spille de sidste kampe i Europa League, hvis Manchester United når langt, mens van de Beek forventes at være ude resten af sæsonen.

Målmænd: David De Gea, Jack Butland, Tom Heaton

Forsvarsspillere: Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Raphaël Varane, Aaron Wan-Bissaka

Midtbanespillere: Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Fred, Scott McTominay, Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Antony, Alejandro Garnacho, Jadon Sancho

Angribere: Facundo Pellistri, Anthony Martial, Marcus Rashford, Wout Weghorst

Manchester United kan desuden gøre brug af de såkaldte ’Homegrown’ spillere, som er på B-listen. Det er typisk klubbens unge talenter, der står på den liste.

Den første kamp mod Barcelona spilles den 16. februar, mens der er returopgør på Old Trafford en uge senere.

Annonce