AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 11:32
BBC-journalist: Sådan ser Tottenhams transferprioriteter ud lige nu

David Ornstein har forsøgt at belyse situationen i Tottenham forud for sommerens transfervindue.


Tottenham blev den eneste Premier League-klub nogensinde til ikke at hente spillere to transfervinduer i streg,  men BBC-journalisten David Ornstein garanterer, at Spurs går en travl sommer i møde uanset udfaldet af Champions League-finalen.

Klubben har særligt tænkt sig at fokusere på spillere, som ikke har opnået deres fulde potentiale andre steder -  tænk; Lucas Moura i Paris Saint-Germain eller Malcom i Barcelona -  eller unge talenter,  som man stadig kan udvikle.

Begge backpositioner skulle være en prioritet, og Ryan Sessegnon ligner allerede nu en næsten sikker signing for Mauricio Pochettinos mandskab.

- Sessegnon vil gerne blive i London og foretrækker at spille for Tottenham,  fortæller pålidelige kilder mig.  Fulham er også klar til at sælge, da de ikke ønsker at miste ham på en fri transfer næste sommer, fortæller Ornstein til BBC Radio 5.

-  Tottenham har endnu ikke afgivet et bud, men det er kun et spørgsmål om tid.  Lige nu er klubben bare fokuseret på Champions League-finalen, men Sessegnon håber selv på, at skiftet er på plads inden slutningen af juni.

- Derudover har man også kig på Max Aarons fra Norwich.  Den unge højreback har haft en fantastisk sæson for oprykkerne. 

Derudover erfarer Ornstein også, at man kan se adskillige andre forstærkninger komme til klubben alt afhængigt af, hvem der måtte blive solgt.

- Toby Alderweireld er et problem;  Han har kun et år tilbage på sin kontrakt og en klausul deri,  der gør det muligt for andre klubber at frikøbe ham for £25 millioner.  Sælger de ham, skal han erstattes, og det samme gælder Jan Vertonghen, som også kun har et år på sin kontrakt, siger Ornstein.

- Klubben har også kig på to centrale midtbanespillere.  Victor Wanyama er overflødig, og det er lige før, at Eric Dier også er.  Derudover er der Christian Eriksen-situationen.

- Der er stor chance for, at han bliver solgt denne sommer frem for at miste ham på en fri transfer næste år.  Der er dog en lille chance for, at han skriver under på en ny kontrakt med en klausul, der gør det muligt for storhold som Real Madrid eller Barcelona at frikøbe ham.

Derudover er Tottenham ofte kædet sammen med spillere som Jack Grealish og Wilfried Zaha.  Det bliver også tilfældet denne sommer,  mener Ornstein,  der potentielt også ser en ny angriber komme til klubben.

-  Det hele afhænger af Fernando Llorente, som sluttede sæsonen stærkt af.  Medmindre man vælger at fortsætte med ham, er der brug for en ny angriber, siger Ornstein.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED