AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 10:47
Bayerns sportsdirektør: Vi vil meget gerne hente Hudson-Odoi

Ifølge Bild har Hasan Salihamidzic udtalt, at Bayern München er ivrige efter at hente Callum Hudson-Odoi.


Sky Sports har flere gange berettet, at Bayern München skulle have afgivet bud på 18-årige Callum Hudson-Odoi.

Tirsdag skulle have den tyske storklub have matchet Chelseas salgspris på £35 millioner, men The Blues forsøger angiveligt at beholde den unge englænder frem til sommeren, hvor Christian Pulisic ankommer.

Meldingerne har været mange, men set i lyset af Bayern Münchens sportsdirektørs seneste kommentarer til Bild, kan der efterhånden ikke herske nogen tvivl om, at interessen i Hudson-Odoi er reel.

- Han er en meget interessant spiller, som vi helt sikkert gerne vil hente. Han har kvaliteter, som passer til vores spil.  Han kan drible, er hurtig, og han kan nå ned til målet, er Hasan Salihamidziz citeret for at sige i dagens Bild.

Hudson-Odoi har kontraktudløb hos Chelsea i sommeren 2020, og stortalentet hælder angiveligt mere til et skifte end en kontraktforlængelse, selvom Maurizio Sarri flere gange har understreget, at han nok skal få sine chancer for The Blues.

Nu hvor Bayern München offentligt har bekendt deres interesse i den 18-årige bliver det næppe nemmere for den engelske klub at overbevise Hudson-Odoi om, at han bør blive.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED