AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2022 19:55
Bayern lokker med lukrativt tilbud: Er Bundesliga-stjerne tabt for PL?

Den franske angriber har været i strålende form.


FC Bayern München har angiveligt tænkt sig at diske op med et lukrativt tilbud til Borussia Mönchengladbach-angriberen Marcus Thuram.

Trods interesse fra verden over, ønsker den tyske gigant, at Marcus Thuram forbliver i Bundesligaen.

Thuram, der ikke helt tilfældigt deler efternavn med den tidligere landsholdsspiller for Frankrig, Lilian Thuram, idet Lilian er Marcus' far, kan forlade Mönchengladbach på en fri transfer næste sommer.

Det skærper naturligvis interessen, og der er også blevet meldt om interesse fra Premier League, hvor Liverpool, Arsenal og Newcastle alle har været sat i forbindelse med den formstærke angriber.

Bayern München ønsker dog ikke konkurrence fra alle andre klubber næste sommer, og således vil klubben allerede til vinter forsøge at lande en aftale med Thuram til en nedsat pris.

Mönchengladbachs manager, Oliver Neuville, har indrømmet, at det bliver svært at holde på Thuram.

- Han har haft en fantastisk sæson. Han har scoret en masse mål. Jeg tror, det bliver svært at holde på ham i Gladbach.

- Hvis han fortsætter med at score så mange mål, vil han helt sikkert få mange tilbud fra Italien, Spanien og Frankrig. Vi må også være en smule realistiske, lød det tidligere på sæsonen fra Neuville i et interview med Radio Sportiva.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE