Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2021 15:28
Barcelona planlægger vildt 2022-transfervindue: 3 stjernespillere skal hentes

Barcelona har store transferplaner næste sommer, hvor de har udset sig tre stjernespillere, som de gerne vil have fat i.


Den økonomiske situation i Barcelona betød, at de havde fokus på et hente spillere på fri transfers i det forgangne transfervindue.

Her hentede man bl.a. Sergio Agüero og Eric Garcia i Manchester City.

Ifølge Mundo Deportivo har den spanske storklub allerede planerne klar til næste sommer, hvor de har udset sig tre spillere.

Den ene er Paul Pogba, men det afhænger af franskmandens konktraktsituation.

Kontrakten står nemlig til at udløbe næste sommer, og Barcelona vil kun have råd til at hente ham på en fri transfer. En kontraktforlængelse vil derfor udelukke en handel.

Udover Manchester United-stjernen har Barcelona også udset sig Erling Haaland, der kommer til at få en frikøbsklausul på omkring €75 millioner næste juni. Her vil de formentlig ikke være de eneste, der er klar til at betale det beløb.

Tredje transferemne er Dani Olmo fra RB Leipzig, som de også forsøgte at bringe til Camp Nou denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE