AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2019 15:04
Barcelona-legenden Xavi åben for Premier League-job

Den tidligere FC Barcelona-profil er klar til at tage en tørn i Englands bedste række, hvis han får tilbuddet om at stå i spidsen for et af de store hold.


Xavi var i mange år en af verdens bedste midtbanespillere, da han tørnede ud for FC Barcelona, men i dag er støvlerne blevet lagt på hylden til fordel for en trænerkarriere i Qatar-klubben Al Sadd. 

Den tidligere spanske landsholdsspiller har dog ambitioner om en dag at stå i spidsen for netop FC Barcelona, men han er også klar på at afprøve trænertalentet i Premier League: 

- Mit mål er at vinde tilbage Europa og stå i spidsen for Barcelona. Det vil være det største privilegie for mig, siger Xavi ifølge Sky Sports. 

- Det er mit mål, men hvem kan ikke også lide Premier League? Folk, der spiller i Premier League, siger, at det er ekstraordinært med atmosfæren og de fyldte stadions.

- Hvis jeg kunne vælge, ville jeg selvfølgelig træne et stort hold som Manchester City, Chelsea, Manchester United, Arsenal eller Tottenham. 

39-årige Xavi nåede aldrig at optræde i Premier League som aktiv spiller. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED