AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 09:44
Azpilicueta: Vi bliver nødt til at respektere Hazards beslutning om Real Madrid

Chelsea-forsvareren ville ønske, at Eden Hazard ville blive i Chelsea, men opfordrer tilhængerne til at respektere belgierens beslutning.


Eden Hazard har informeret Chelsea om, at han ønsker at forlade klubben til fordel for Real Madrid denne sommer,  og det bliver man nødt til at respektere, mener Cesar Azpilicueta.

De to klubber har angiveligt været i forhandlinger om en transfer gennem en længere periode,  og i går kunne franske L'Equipe berette, at en aftale værd £86 millioner angiveligt var indgået og ville blive færdiggjort efter Europa League-finalen.

- Han er en vigtig spiller for os. Vi ankom til Chelsea samtidigt, og selvfølgelig ønsker jeg, at han bliver,  men vi må respektere hans beslutning, siger Azpilicueta til Sky Sports.

- Lige nu er han kun fokuseret på at spille godt for Chelsea og løfte trofæet i Baku.  Hvad der sker efter,  må vi vente med at se.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED