AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 14:36
Avis: Tysk klub overvejer Andreas Christensen

Andreas Christensens tidligere klub, Gladbach, er angiveligt interesseret i at hjælpe danskeren til at få spilletid på ny.


For nylig udtrykte Andreas Christensen sin utilfredshed med at sidde på bænken hos Chelsea, men måske kan der være en løsning på vej for den danske landsholdsspiller.

I sidste sæson fik han sit gennembrud i den engelske storklub under Antonio Conte, men efter Maurizio Sarris ansættelse har den danske forsvarsspiller været henvist til en reserverolle, mens David Luiz og Antonio Rüdiger har udgjort det centrale forsvar.

Danskerens nuværende situation er dog ikke holdbar, og det har Bundesliga-klubben, Gladbach, tilsyneladende opdaget. Ifølge Kölner Express overvejer den tyske klub at hente Andreas Christensen tilbage på en lejeaftale.

Andreas Christensen har tidligere været udlejet til Gladbach i to sæsoner med stor succes, og ifølge Kölner Express indgik Chelsea og Gladbach sidste sommer en mundtlig aftale om, at danskeren kunne vende tilbage til klubben, han ikke fik fast spilletid hos the Blues.

Første mulighed for at vende tilbage til Tyskland er til januar, når transfervinduet åbner igen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED