Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Onana er bange - overvejer at tage konsekvens

Af Emil Plovgaard
30.11.2023 Kl. 20:46

Som vi tidligere kunne fortælle om, er Manchester Uniteds nuværende førstevalg mellem stængerne, André Onana, ikke længere sikret sin plads i buret.

Og derfor er den camerounske skudstopper også bekymret.

Det sker i kølvandet på flere præstationer, hvor camerouneren langt fra har leveret overbevisende.

Senest var de bekymrende tendenser til at få øje på i forbindelse med Manchester Uniteds kamp i Champions League mod Galatasaray onsdag aften. Her leverede Onana et fælt drop.

Om godt en måneds tid begynder Africa Cup of Nations. Og Onana er nu bange for, at han mister sin startplads permanent, hvis han drager til det afrikanske kontinent. Det skriver lokalavisen Manchester Evening News.

Hvis Onana deltager i de afrikanske mesterskaber, vil han potentielt set være væk i seks kampe, og her vil klubbens andetvalg, Altay Bayindir, så kunne få chancen. Og måske endda overbevise Erik ten Hag om, at det er ham, der også fremover skal vises tillid til.

Det er derfor ikke sikkert, at Onana deltager ved AFCON. Det skal også nævnes, at han tidligere har haft problemer med Camerouns nuværende landstræner, Rigobert Song. Disse førte blandt til, at han rejste hjem fra VM i Qatar.

I videoen øverst i artiklen kan du se og høre Preben Elkjærs vurdering af United-keeperen.

Annonce