Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:06:2022 16:16
Avis: Newcastle nærmer sig sommerens anden signing

Newcastle er ved at nå til enighed om en aftale med engelsk landsholdskeeper.


Newcastle er tæt på at nå til enighed om en aftale med den engelske landsholdsmålmand Nick Pope, der i øjeblikket er på kontrakt hos Burnley.
 
Det skriver The Telegraph.
 
Samtidig melder avisen, at klubben fra det nordøstlige England i stigende grad er frustreret over, at forhandlingerne med både Hugo Ekitike og Sven Botman ligger stille hen.
 
Det er angiveligt svært for klubben at lokke andre spillere til på grund af inflationen, som betyder højere salgspriser, lønkrav og agentsalærer.
 
Pope skal udfordre den tidligere Esbjerg-målmand Martin Dubravka på målmandsposition, og den 30-årige Burnley-keeper skulle efter sigende selv være ganske desperat for et skifte hertil.
 
Aftalen menes at koste Newcastle i omegnen af otte til ti millioner pund.
 
En signing af Pope vil ligeledes give plads til, at tredjevalg på målmandsposten, Freddie Woodman, kan blive sendt på et lejeophold hos Preston. Derudover ser det i stigende grad også til, at klubbens nuværende andetvalg, Karl Darlow, kan blive sendt andetsteds hen.
 
Nick Pope bliver, hvis aftalen falder på plads, Newcastles anden sommersigning. Tidligere i løbet af transfervinduet sikrede man sig Matt Targett på en permanent basis.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE