Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2022 20:44
Avis: Manchester United og Chelsea vil hente tidl. Liverpool-nøgleperson

Han har leveret imponerende resultater hos Liverpool.


Både Manchester United og Chelsea er interesseret i at hente den tidligere transferguru i Liverpool, Michael Edwards, som ny sportsdirektør.
 
Det skriver Daily Mail onsdag aften.
 
United er i gang med at lægge sit setup i forhold til rekruttering om, og det er et arbejde, som udføres af fodbolddirektør i klubben, John Murtough.
 
Adskillige kilder fortæller til Daily Mail, at Edwards er en person, man meget gerne vil lokke til Old Trafford, hvor han kan spille en vital rolle i klubbens fremtidige succes.
 
Edwards hentede stjerner som blandt andre Alisson, Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Sadio Mané til Anfield, og han har derfor spillet en stor rolle i klubbens rekrutteringssucces de seneste år.
 
Det er dog endnu uvist, om Edwards kunne være parat på et skifte til Manchester United, taget hans tætte bånd til Liverpool i betragtning.
 
Chelsea har dog også meldt interesse, for klubben er på udkig efter en ny sportsdirektør, efter at Marina Granovskaia onsdag forlod sin stilling. I øjeblikket er det klubbens ejer, Todd Boehly, der varetager rollen som midlertidig sportsdirektør.
 
Edwards blev i 2011 ansat i Liverpool, hvor han blev 'Head of Analytics', inden han via en række forfremmelser til sidst overtog rollen som sportsdirektør i klubben.
 
Hos Liverpool har Edwards også leveret en række store salg, blandt andet Philippe Coutinhos skifte til FC Barcelona for 146 millioner pund.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE