Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2022 17:48
Avis: Manchester United lurer på Leicester-stjerne

Klubben har angiveligt fulgt ham i et stykke tid, skriver belgisk avis.


Youri Tielemans har kurs mod legendestatus hos Leicester City. I sidste sæson scorede han det afgørende mål i FA Cuppen, og selvom dette år har været hårdt for The Foxes, har Tielemans gjort sig bemærket på positiv vis.
 
Hans ambitioner er dog til mere end en 10. plads i Premier League, og derfor søger han også væk fra King Power Stadium.
 
Leicester har villet forlænge med Tielemans i over et år nu, men en ny kontrakt er altså endnu ikke blevet udformet, og da klubben forsøgte at skille sig af med ham for 70 millioner euro sidste sommer, var der ingen klubber, der bed på.
 
Det skorter dog ikke på interesse for belgieren. Manchester United har -  ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad - fulgt Leicester-stjernen i et stykke tid, mens Arsenal også har meldt sig på banen. Derudover, skriver avisen, er der også interesse fra europæiske storklubber såsom Juventus og Real Madrid.
 
I et år, hvor der er VM, er det af afgørende betydning, at Tielemans er sikret spilletid, og det vægtes højere end penge i hans tilfælde.
 
Tielemans har et ønske om at prøve sig af i Champions League på mere permanent basis, og det har førsteprioritet for valget af klub til sommer.
 
Hans kontrakt med Leicester løber frem til sommeren 2023.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE