Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Liverpool ventes at byde på vidunderdreng

Af Emil Plovgaard
03.10.2022 Kl. 17:43
Til vinter kan der blive afgivet et bud, lyder det.
Liverpool holder øje med Chicagos Fire colombianske vidunderdreng Jhon Duran.
 
Sådan lyder det fra den colombianske journalist Pepe Sierra, der også var med til at afdække Liverpools interesse for Luis Diaz, som altså udmøntede sig i en transfer, skriver Liverpool Echo.
 
Artiklen fortsætter under videoen …
 
 
– Den samme Liverpool-talentspejder, der fulgte Luis Diaz, har overværet 18-årige Jhon Jáder Durán. The Reds kender allerede betingelserne (for en handel, red.), og at Chicago Fire for 10 millioner euro vil lade colombianeren gå, skriver Sierra på Twitter.
 
En amerikansk journalist ved navn Tom Bogert kunne berette det samme i går, søndag.
 
– Storklubber i Europa følger Chicago Fires vidunderdreng Jhon Duran. Flere beretninger fortæller, at Liverpool og Chelsea er inde i billedet. Forventer bud på over 10 millioner dollars (amerikanske) så tidligt som vinter for den 18-årige spiller. (Chicago) Fire hentede ham for 2,5 millioner dollars. Fik debut for Colombia i sidste uge, skriver Bogert på Twitter.
 
Siden sin debut i februar, har Duran nettede otte gange og lagt op til yderligere seks mål i løbet af sine 29 optrædener.
 
I forbindelse med weekendens kamp mod Cincinatti, scorede han to gange, og var derfor stærkt medvirkende til en sejr, og han får nok gode anmærkninger i talentspejder-rapporten.
Annonce