Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 18:28
Avis: Liverpool har udset sig Sevilla-stjerne - men prisen kan blive et problem

Særligt imponerede Sevilla-stjernen i 2019/20-sæsonen, hvor han blev kåret som sæsonens bedste indkøb i La Liga.


Liverpool er angiveligt med i kampen om Sevilla-kantspilleren, Lucas Ocampos’ underskrift.

Det skriver den spanske Madrid-baserede avis, La Razon, der ydermere hævder, at The Reds allerede nu skulle være klar til at smide et bud på bordet.

Ocampos har været i flyvende form for den andalusiske klub i denne sæson, hvor han har tilkæmpet sig en fast plads i startopstillingen, ligesom han også har bidraget med afgørende præstationer.

I løbet af sin tid i klubben er det blevet til 24 mål i 75 kampe, som altså er forholdsvist imponerende tal for en kantspiller i en af verdens bedste ligaer.

Særligt imponerede han i 2019/20-sæsonen, hvor han blev kåret som sæsonens bedste indkøb i La Liga i en afstemning foretaget af en anden Madrid-avis, nemlig Marca.

Dermed slog han blandt andre Barcelona-indkøbet, Frenkie de Jong, i afstemningen.

La Razon skriver ikke, hvorvidt Liverpool har tænkt sig at betale den frikøbsklausul, som i øjeblikket er en del af Ocampos’ kontrakt.

Den lyder på 56 millioner pund, og det ville trods alt være et godt greb i lommen, selv for en klub som Liverpool.

Men det er nok nødvendigt for Jürgen Klopp og co. at se sig om efter offensive forstærkninger til sommer under alle omstændigheder.

Presset på spillere som Salah, Mané og Firmino har været stort i denne sæson, og særligt siden jul, hvor Diogo Jota blev skadet og endnu ikke er vendt tilbage.

Ocampos har kvaliteten til at bidrage til Liverpools system, hvor han ville passe glimrende ind, men det bliver højest som back-up, hvilket Ocampos naturligvis skal finde sig i.

Derfor bliver han hurtigt et dyrt indkøb og en måske lidt for profileret spiller at have siddende på bænken. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED