Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: FC Barcelona vil hente tre spillere fra Premier League

Af Emil Plovgaard
15.02.2024 Kl. 12:52

FC Barcelona har tænkt sig at gå på rov i Premier League.

FC Barcelonas sportsdirektør, Deco, er angiveligt klar med en ønskeliste på fem mand, hvoraf de tre spiller i Premier League.

Det skriver den store spanske sportsavis AS torsdag.

Den catalanske storklub må begynde på en frisk i næste sæson, efter at Xavi har meddelt sin afgang som træner for klubben. FC Barcelona blev spanske mestre i den forgangne sæson, men det er ikke lykkedes for klubben at have kurs mod et titelforsvar.

På trods af, at der endnu ikke er en ny cheftræner på plads i storklubben, så tegner Deco allerede skitser for, hvordan den kommende sæsons trup skal se ud.

Med en ønskeliste på fem spillere, vil han forsøge at genopbygge et Barcelona-mandskab, der kan være kompetitivt i toppen af La Liga.

Tre spillere fra Premier League er at finde på ønskelisten i form af Gabriel Martinelli, Amadou Onana og Kaoru Mitoma fra henholdsvis Arsenal, Everton og Brighton.

Derudover er klubben også interesseret i at hente Khvicha Kvaratskhelia i Napoli og Aleix Garcia i Girona.

Martinelli har kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2027 med option på yderligere et år. Samtidig med det, er han blevet en nøglespiller for Arsenal på det seneste. Dermed bliver det formentlig svært for FC Barcelona at vriste ham fri af sine forpligtelser i det nordlige London.

Onana har været kædet sammen med Arsenal og Chelsea i nyere tid. På et Everton-hold, der er blevet ramt af en pointstraf, har han set lovende ud på midtbanen. Ligesom Martinelli gælder hans kontrakt i første omgang til 2027.

Mitoma er også på en længerevarende kontrakt med The Seagulls, men han synes at være et realistisk transferemne, da klubben fra den engelske sydkyst tidligere har været villige til at sælge ud af sine største stjerner.

Læs de seneste nyheder fra Premier League her.

Annonce