Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Derfor fejler Jürgen Klopp massivt i denne sæson

Af Emil Plovgaard
19.09.2022 Kl. 14:26
Liverpool har taget en udfordring fra de seneste sæsoner med sig ind i denne.

Liverpool har ikke fået den ønskede start på denne sæson, og der har indtil videre ikke været meget champagnebold at spore hos The Reds, der blandt andet fik sig en snitter på 1-4 i Napoli i Champions League, der står som sæsonens hidtidige lavpunkt.

I pressen er der svagt blevet spekuleret i, om denne sæson mon er Jürgen Klopps sidste i Beatlesbyen, og dagsordenen har sågar nået de ugentlige pressemøder, men selv fortæller den tyske manager, at han ikke frygter for sit job.

Og hvis der er nogen manager, som må have lidt ekstra kredit i banken hos klubbens ledelse og blandt sine fans, så er det nok Jürgen Klopp, der trods alt har ført klubben frem til triumfer i Premier League og Champions League efter mange års ørkenvandring.

Mens mange mener, at de dårlige resultater hænger sammen med Sadio Manés afsked med klubben, så har avisen The Times en anden holdning.

Avisen har nemlig talt med kilder i klubben, der påstår, at spillerne føler sig slidte. Liverpool-mandskabet spillede i alt 63 kampe i samtlige turneringer i sidste sæson, og dét kombineret med en hurtig opstart til Premier League denne sommer samt en EM-slutrunde i sommeren 2021, betyder, at der ikke er megen energi tilbage i tanken, forlyder det.

Derudover stiller Jürgen Klopp benhårde krav til sine spillere, og det er også med til at trætte dem yderligere, lyder det.

Liverpool har været den eneste reelle udfordrer til Manchester City i løbet af de seneste tre-fire sæsoner, og det er de to klubber, der på skift har kunnet hjemtage Premier League-titlen siden 2018.

Aktuelt er klubben dog blot at finde på en ottendeplads i Premier League, hvor det er blevet til to ud af seks sejre i denne sæson.

 
Annonce