Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Bundesliga-stjerne på radaren hos Chelsea og Manchester United

Af Emil Plovgaard
14.03.2023 Kl. 15:20
Den japanske offensivspiller tiltrækker nu også interesse fra Chelsea.

Chelsea har angiveligt meldt sig ind i kampen om Eintracht Frankfurts Daichi Kamada, som Manchester United i forvejen var interesseret i.

Det skriver Daily Mail.

Avisen melder samtidig, at Kamada er på nippet til at skifte på en fri transfer til Borussia Dortmund til sommer, men at The Blues bestemt ikke har opgivet håbet om at hente japaneren til Stamford Bridge.

LÆS OGSÅ: Victor Kristiansen har særlig klausul

Den 26-årige japaners kontrakt med Eintracht Frankfurt udløber til sommer, selv om Bundesliga-klubben adskillige gange har forsøgt at lande en aftale om en forlængelse.

Kamada anses for at være en af de bedste offensive midtbanespillere i Tyskland for tiden efter en sæson, hvor det er blevet til 33 kampe, 13 mål og fem oplæg.

Frankfurt jagter Champions League-kvalifikation i denne sæson, hvor man er placeret på en sjetteplads i tabellen med 40 point, og der er fem point op til Union Berlin på fjerdepladsen.

Kamada var også med til VM med Japan, hvor han var et af lyspunkterne på holdet. Det asiatiske land røg ud i ottendedelsfinalen til Kroatien efter straffespark.

LÆS OGSÅ: Skifte under opsejling: Chelsea holder møde

Annonce