AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 18:22
Avis: Arsenal vil finde Ramsey-afløser i Bundesligaen

Arsenal har udset sig Hoffenheims Kerem Demirbay som en mulig afløser for Aaron Ramsey, skriver Bild.


Aaron Ramsey forlader til sommer Arsenal og skifter i stedet til Juventus, og waliseren kommer til at efterlade et stort hul på midtbanen i klubben.

Derfor er The Gunners begyndt at kigge på mulige afløsere for Ramsey, og ifølge Bild har London-klubben set sig lune på Hoffenheims Kerem Demirbay.

Demirbay er et produkt af Dortmunds akademi, men fik aldrig sin debut for klubbens førstehold, inden han i 2013 skiftede til HSV. Siden blev Demirbay udlejet til FC Kaiserslautern og Fortuna Düsseldorf, inden han i 2016 skiftede til Hoffenheim, hvor han er blevet en stor profil.

Den 25-årige midtbanespiller har i denne sæson lavet fire scoringer og otte assists, og han spillede fem af de seks gruppekampe i årets Champions League.

Ifølge det tyske medie er også Galatasaray og Besiktas interesseret i tyskeren, som angiveligt har en frikøbsklausul på 30 millioner euro.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED