Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Av, av, av: Så længe er Alisson ude

Af Morten Bruun Jørgensen
21.02.2024 Kl. 08:43

Under fredagens træning hos Liverpool pådrog Alisson sig en forstrækning. Derfor missede den brasilianske målmand lørdagens opgør mod Brentford, men det stopper ikke her. 

For mens det har været umuligt at få nogen meldinger ud af Liverpool vedrørende Alisson, er den brasilianske landstræner Dorival Júnior noget mere åbenmundet. 

I et interview med TNT Sports bekræftede han således, at Alisson ikke kommer til at blive klar til de kommende landskampe i slutningen af marts. 

Brasilien spiller mod England den 23. marts og mod Spanien den 26. marts. Men det bliver altså uden Alisson, som på landsholdet også er vippet af pinden som førstevalg af Manchester Citys Ederson. 

Hvor mange kampe misser Alisson?

Inden Brasiliens to landskampe spiller Liverpool hele otte kampe i et stramt program. Ingen af dem ser Alisson altså ud til at kunne deltage i. 

I aften møder Liverpool oprykkerne fra Luton på Anfield i Premier League. Herefter venter Chelsea i søndagens Carabao Cuppen. 

Herefter følger også kampe Nottingham Forest, Manchester City og Everton i Premier League, mens Alisson også misser FA Cup-kampen mod Southampton. 

Derudover skal Liverpool den 7. og 14. marts også spille 1/8-finaler i Europa League. Her er det endnu uvist, hvem The Reds skal møde. Lodtrækningen til de kampe finder sted på fredag. 

I fraværet af Alisson er irske Caoimhin Kelleher udset til at vogte målet for Liverpool. Han er dog en spiller, som Virgil van Dijk betegner som verdensklasse.

Annonce