August-forbandelsen brudt: Kane nettede i Tottenham-sejr

Af Jeppe Augustsen
18.08.2018 Kl. 16:03
Harry Kane scorede sit første Premier League-mål i august måned, da Tottenham besejrede Fulham.

Der var dømt London-opgør på Wembley, da oprykkerne fra Fulham gæstede Tottenham.

Tottenham startede bedst og sad også mest på spillet i første halvleg. Lucas Moura kom frem til gode muligheder, men manglede den sidste skarphed for at komme på måltavlen.

Efter at have skudt sig varm lykkede det den brasilianske kantspiller at få bolden i kassen. Med et flot spark med venstreskøjten sendte han bolden over i det lang hjørne til 1-0, som også blev resultatet ved halvleg.

I anden halvleg kom Fulham bedre med, og tre minutter inde i anden halvleg var Aleksandar Mitrovic tæt på at bringe balance i regnskabet, men han måtte se sin afslutning blive afvist af stolpen. Det lykkedes ham dog at få udlignet få minutter, da han steg til vejrs og gjorde det til 1-1.

Christian Eriksen er normal frisparksskytte for The Lilywhites, men med et kvarter igen var det Kieran Tripper, der tog sagen i egen hånd og sendte et frispark over muren og op i krydset.

Harry Kane har aldrig scoret i august, men i dag fik han brudt forbandelsen. I det 77. minut lagde han bolden over i det lange hjørne til 3-1, som også blev kampens resultat.