Aston Villa hentede forløsende sejr mod Burnley

Af Pelle Rigtrup
01.01.2020 Kl. 14:44
Aston Villa snuppede tre vigtige point, da de i dag mødte Burnley på udebane.

Aston Villa lå inden dagens opgør mod Burnley under nedrykningsstregen, og Dean Smiths mandskab havde derfor hårdt brug for tre point på Turf Moor.

Oprykkerne kom da også flot fra land, og efter 11 minutter kunne Jack Grealish juble over en scoring. Desværre for Villa blev målet underkendt efter VAR-gennemgang, da Wesley stod marginalt offside i forbindelse med målet.

Det underkendte mål fik dog ikke Villa til at miste gejsten, og et kvarter senere kom de så endelig i front, da Wesley sendte kuglen i kassen.

Kort inden pausefløjt blev det endnu bedre for Villa, da Jack Grealish scorede et fornemt mål til 2-0.

Som kampen skred frem lignede det mere og mere en udesejr, men med 10 minutter tilbage bragte Chris Wood spænding tilbage i opgøret, da han pandede bolden i nettet.

Der blev dog ikke scoret yderligere, og Villa tog dermed et stort og vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen, mens Burnley så småt kan begynde at kigge ned mod stregen.