Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Assistkongen: Liverpool-stjerne med ny rekord

Af Emil Plovgaard
10.02.2024 Kl. 21:53

På trods af et skuffende 3-1-nederlag til Arsenal i den forgangne weekend, dyster Liverpool fortsat med i fire turneringer på dette tidspunkt af sæsonen.

Lørdag blev det så til en 3-1-sejr mod Burnley i Premier League.

Liverpool begyndte i første halvleg som planlagt, da Trent Alexander-Arnold svingede et hjørnespark ind i panden på Diogo Jota. Inden da var Burnley-keeper James Trafford gået skævt af bolden.

Det var oplæg nummer 58 for Alexander-Arnold i Premier League. Dermed slår han en rekord, da han er den forsvarsspiller, der har lagt op til flest mål i Englands bedste række.

Det er en bedrift, som den engelske landsholdsspiller har opnået i en alder af bare 25 år.

Liverpool topper i øjeblikket Premier League med to point ned til Manchester City på andenpladsen. Desuden er klubben i ottendedelsfinalerne i Europa League, i femte runde af FA Cuppen og i finalen i Carabao Cuppen.

– Der er blot et par uger til, at vi kan få hænderne på vores første trofæ. I Carabao Cuppen er chancen fifty-fifty. Jeg mener, at de andre turneringer taler for sig selv, for det er knald-eller-fald.

– Jeg tror på os mod hvert som helst hold i verden, og jeg mener, vi kan slå alle hen over to opgør, sagde Alexander-Arnold i et interview med CNN inden kampen lørdag.

Alt var dog ikke lutter fryd og gammen for Alexander-Arnold, der blev taget ud i pausen. Læs Jürgen Klopps reaktion her.

Det var ikke kun Trent Alexander-Arnold, der satte en rekord. Det gjorde Liverpool som klub også. Læs mere her.

Læs flere nyheder om Liverpool her.

Annonce