AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 17:38
Arteta vil være Arsenals manager – men er bange for at skuffe Manchester City

Den tidligere Arsenal-midtbanespiller Mikel Arteta har været sat i stærk forbindelse med managerjobbet i Arsenal, og ifølge rygter er han klar på at overtage jobbet.


Mikel Arteta er klar på at overtage tøjlerne i sin tidligere klub Arsenal, men han er bekymret for at gøre folkene i sin nuværende klub, Manchester City, vrede.

Spanieren har været stærkt rygtet til Arsenal, men der er flere kandidater til jobbet, senest Carlo Ancelotti, der blev fyret i Napoli tirsdag aften.

Da Arsenal fyrede Arsene Wenger, havde Arsenal samtaler med Arteta om at overtage jobbet, men jobbet gik i stedet til landsmanden Unai Emery, skriver Daily Mirror.

Mikel Arteta er lige nu assistent under Pep Guardiola i Manchester City, hvor de har et sundt forhold, men Arteta skulle angiveligt alligevel være interesseret i at overtage Arsenal-jobbet, hvis klubbens chefer kan tilbyde ham, hvad han ønsker.

Pep Guardiola blev kort efter Unai Emerys fyring i Arsenal spurgt til rygterne om Arsenal og Arteta, hvortil han svarede, at Arteta helt sikkert bliver manager en dag, men at han håber, at det bliver som sin egen arvtager i Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED