AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2020 18:41
Arteta vil have en angriber: Fransk frontløber på blokken i Arsenal

Arsenal overvejer at hente Odsonne Edouard til klubben i sommerens transfervindue.


Der kan ske en mindre angriberrokade i Arsenal til sommer.

Der er således vedholdende rygter om, at Pierre-Emerick Aubameyang kan være på vej fra klubben, men the Gunners ser ud til at være på forkant med situationen, og ifølge Daily Mirror vil Mikel Arteta have en ny angriber uanset hvad.

På nuværende tidspunkt er det franske Odsonne Edouard, som er på blokken hos Arsenal, og London-klubben overvejer at lokke Celtic-stjernen til den engelske hovedstad i det kommende transfervindue.

22-årige Edouard har været særdeles målfarlig, siden han forlod Paris Saint-Germain i 2018, og især i denne sæson har han været skarp. Det er således blevet til 27 scoringer, og han har en stor andel i, at Celtic ligger lunt til at snuppe det skotske mesterskab.

Arsenal er dog ikke ene om at vise interesse for angriberen, der ventes at koste mindst 250 millioner kroner. Således er han på blokken hos både Leicester og Everton ifølge den engelske avis.

Han har kontrakt med Celtic frem til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED