Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2022 22:51
Arteta lufter Arsenals transferplaner

Det skal være en særlig type spillere, der kommer til Arsenal i dette transfervindue, hvis klubben skal slå til, siger Mikel Arteta.


Kvalitet, kvalitet, kvalitet.

Mikel Arteta er ikke interesseret i at handle ind til bredden i dette transfervindue, og Arsenal-manageren gør det klart, hvilken type spiller han vil have til klubben inden udgangen af måneden.

- Markedet er svært og kompliceret. Det vidste vi, men der er meget at håndtere, og vi skal træffe de rigtige beslutninger med spillere, som, vi mener, kan hjælpe os til at nå et nyt niveau, siger Arteta ifølge London Evening Standard.

- Spillere, der kommer her, skal være i stand til at tage os til det næste niveau. Vi har allerede et niveau, og vi vil se endnu bedre standarder, og sådan vil vi rekruttere.

Ifølge lokalavisen er det en midtbanespiller og en angriber, som Arsenal har i kikkerten inden transfervinduets udgang, og det er især Dusan Vlahovic, som The Gunners har udpeget som klubbens nye frontløber.

Indtil videre er det dog ikke lykkedes for Arsenal, der var meget aktive i sommerens transfervindue, at hente nye spillere til truppen i januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE