Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-signing kan glippe: Skal træffe beslutning på fredag

Af Emil Plovgaard
26.01.2023 Kl. 11:10
Arsenal skal træffe en afgørelse om, hvorvidt handlen skal i hus.

Arsenal er i fare for at glippe en handel med Ivan Fresneda for Real Valladolid.

The Gunners har i forvejen hentet Leandro Trossard og Jakub Kiwior i løbet af det igangværende transfervindue i januar, men klubben kan hente yderligere en enkelt eller to spillere til i løbet af den resterende tid, transfervindue er åbent.

Fresneda har flere gange været nævnt som et muligt emne for Mikel Artetas mandskab, men der skal snart til at ske fremskridt i processen, forlyder det.

LÆS OGSÅ: Premier League-transfer kollapset

Cedric Soares er på vippen til at fuldføre sin lejeaftale til Fulham, og derfor vil Arsenal gerne have hentet en ny højre back.

Derfor har klubben efter sigende smidt et £13 millioner-bud afsted i retning af det spanske, men klubben møder kamp til stregen om hans underskrift fra den tyske storklub Borussia Dortmund. Begge klubber er angiveligt nået til enighed om en aftale for Fresneda.

Ifølge London Evening Standard har Arsenal fået at vide, at der skal være en beslutning på bordet i morgen, fredag.

LÆS OGSÅ: Arsenal vil byde 633 mio. kr.

Skiftet kompliceres muligvis af, at klubben nu også har fokus på at hente en ny midtbanespiller til klubben, efter at det blev meddelt, at Mohamed Elneny ikke er klar til at vende tilbage fra sin skade.

– Vi har brug for noget mere bredde på midtbanen ideelt set, og hvis det kan lade sig gøre, sagde Mikel Arteta forleden ifølge FourFourTwo.

Valladolid: Endnu intet bud

Real Valladolid har endnu ikke modtaget et bud fra nogen klubber. Sådan lyder meldingen fra sportsdirektør i La Liga-klubben, Fran Sanchez.

Der har ellers været meldinger i det spanske om, at Dortmund nærmer sig en aftale.

– Fresneda har tiltrukket interesse fra mange hold, men vi har endnu ikke modtaget et officielt bud, siger klubbens sportsdirektør, Fran Sanchez, til Diario AS.

– Det er sandt, at adskillige klubber har kontaktet os, og at interessen er reel fra mange klubber, men der har ikke været et formelt bud.

– Vi forsøger ikke desperat at afhænde spilleren, siger han videre.

LÆS OGSÅ: Tottenham-signing kan sætte gang i kæmpe Superliga-transfer

LÆS OGSÅ: Manchester United lurer på Bundesliga-stjerne

Annonce