Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal raser: VAR-dommer glemte at tegne offside-linjer ved Brentford-mål

Af Kasper Leif Pedersen
12.02.2023 Kl. 08:58
Arsenal raser.

VAR-dommer Lee Mason glemte at trække offside-linjerne ved Brentfords udligning.

Det oplyser Daily Mail.

Christian Nørgaard var i en offsideposition, hvor danskeren lagde bolden over til Ivan Toney, og målet ville være blevet annulleret, hvis VAR-linjerne var blevet tegnet.
 
Men det blev de ikke.
 
Lee Mason var lang tid om at afgøre, at Pinnock ikke forstyrrede spillet, men skyndte sig forbi den afgørende hændelse og kontrollerede den uden at trække de afgørende VAR-linjer.
 
Havde han gjort det, ville Nørgaard være blevet dømt offside, og Tonys mål i det 74. minut ville være blevet underkendt.  
 
– Ivan Toney lægger bolden i nettet, og VAR-domer Lee Mason løber tydeligvis gennem kontrollen, sagde PGMOL-repræsentant Chris Foy ifølge og fortsætter:
– VAR kiggede på, om der var offside, og om Ethan Pinnock havde blokeret Gabriel i opspillet. Han kiggede på den mulige forseelse og besluttede, at der ikke havde været en sådan, og derfor havde kampens dommer Peter Bankes ikke begået en klar og tydelig fejl.
 
– Men i optakten til målet er Christian Norgaard – hvis tværpasning det er, som Toney header ind – i offsideposition. Sandheden er dog, at VAR ikke undersøgte fuldt ud med linjerne. Linjerne gik ganske enkelt ikke ned. Og det tæller som en menneskelig fejl. hvis linjerne var gået ned, ville målet være blevet underkendt for offside.
 
En sejr til Arsenal ville have givet dem otte points forspring i toppen af Premier League, hvor det uafgjorte resultat betød, at Manchester City kan indhente terræn søndag aften, hvis de vinder over Aston Villa.

 

Annonce