AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 09:12
Arsenal-profils agent understreger: Han ønsker ikke at forlade klubben

David Luiz har ingen intentioner om at forlade Arsenal.


David Luiz nøjes ikke kun med en sæson for Arsenal, hvis det står til spilleren selv. Det understreger forsvarerens agent Kia Joorabchian.

Brasilianeren forlod sidste sommer Chelsea for at skrive under på en etårig kontrakt med The Gunners, som fik muligheden for at forlænge med yderligere et år.

Hidtil har Arsenal dog ikke åbnet forhandlinger med Luiz om en forlængelse, men spillerens agent forventer, at midterforsvareren når til enighed med klubben.

- Han er virkeligt glad i Arsenal. Han har et godt forhold til træner såvel som sportsdirektør.  Disse situationer med kontraktfornyelse ordner sig selv, når vi vender tilbage til en "ny" normal efter coronakrisen, siger Joorabchian til Sky Sports.

- Arsenal og David tager en snak inden næste sæson. Chancerne for at han forbliver er store, for han har intet behov for at forlade klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED