Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal prioriterer denne transfer til sommer

Af Emil Plovgaard
29.03.2023 Kl. 11:57
The Gunners forsøgte også i januar at lave en aftale.

Arsenal er klar til at genoptrappe interessen i Brightons ecuadorianske stortalent Moises Caicedo i slutningen af sæsonen.

Således skriver Football Transfers, at The Gunners ligefrem prioriterer spilleren i det kommende transfervindue til sommer.

The Gunners forsøgte i januar at hente den 21-årige midtbanespiller, men dengang afslog The Seagulls muligheden for en transfer. Dengang var Caicedo aktiv på de sociale medier, og han udtrykte et ønske om at skifte til en større klub.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland efterforskes af politiet

Det er ingen hemmelighed, at Arsenal ønsker at tilføje mere kvalitet til banens midte, og her kunne Caicedo være en fantastisk, langsigtet løsning.

21-årige Caicedo har etableret sig som en af de største talenter i Premier League, og han kunne være en ideel makker til Thomas Partey på holdets centrale midtbane.

Arsenal spiller efter alt at dømme i Champions League i den kommende sæson, og her har man brug for endnu mere kvalitet til at hamle op med nogle af Europas største klubber.

Mikel Arteta har vist, at han er i stand til at få det bedste ud af de unge spillere i truppen, så derfor er et skifte til Arsenal sandsynligvis en mulighed, som Caicedo – igen – stærkt vil overveje.

Arsenal ønsker dog ikke at blive holdt som gidsel i forhold til en potentiel budkrig, og klubben vil rykke videre til andre transferemner, hvis man ikke kan finde frem til en fornuftig pris. Klubben er blevet tildelt i alt £150 millioner i transferbudget til sommer, men det er et budget, der meget vel kan ændre sig, afhængigt af, om klubben vinder Premier League og sikrer sig Champions League-fodbold.

Lykkes det ikke at lande en aftale med Caicedo, har klubben spillere som Declan Rice og Martin Zubimendi på blokken. Sidstnævnte har dog meldt ud, at et sommerskifte ikke bliver aktuelt.

LÆS OGSÅ: De har afgivet kæmpe bud på Bellingham

LÆS OGSÅ: Liverpool og Manchester United i transferduel

 

Annonce