Arsenal og Liverpool i remis efter vanvidskamp

Af Gustav Tornby
22.12.2017 Kl. 21:38
Det endte med en masse mål i aftenens kamp mellem Arsenal og Liverpool.

I sidste sæson var kampen mellem Arsenal og Liverpool på Emirates Stadium en målrig kamp, som Liverpool vandt 4-3. Aftenens kamp blev også en målrig en af slagsen.

Kampens første mål kom efter 26 minutters spil, da Philippe Coutinho headede bolden over Petr Cech til 1-0, som også blev resultatet ved halvleg. Det var først i anden halvleg, at målene kom.

Syv minutter inde i anden halvleg udbyggede Mohamed Salah til 2-0 med sit ligamål nummer 15.

Dermed så det svært ud for værterne, men The Gunners leverede noget af et comeback. Først reducerede Alexis Sanchez, og tre minutter senere udlignede Granit Xhaka med et langskudsmål. Men Arsenal var ikke færdige.

Efter en flot kombination med Alexandre Lacazette gjorde Mesut Özil det til 3-2 med et flot lob over Simon Mignolet.

Dermed var det Liverpool, der skulle frem på banen, og det lykkedes også for Klopp & Co. at komme tilbage. Med tyve minutter tilbage sendte Roberto Firmino en afslutning afsted, som Petr Cech ikke kunne holde, og dermed stod der 3-3.

Trods store chancer i begge ender blev det ikke til flere mål på Emirates Stadium, og dermed blev det en pointdeling mellem Arsenal og Liverpool.