Arsenal lider smertefuldt nederlag i målrigt opgør

Af Nikolai Gilkrog Mortensen
21.04.2019 Kl. 17:18
Arsenal tog imod Crystal Palace hjemme på Emirates Stadium i dagens Premier League-opgør.

Arsenal gik ind til kampen mod Crystal Palace med forhåbningerne om at distancere Chelsea og Manchester United med henholdsvis 3 og 5 point i kampen om den Champions League givende fjerdeplads.

Arsenal havde ikke tabt på hjemmebane siden August i Premier League. Det skulle dog vise sig at blive en svær dag på kontoret for Arsenal, der tabte opgøret med 3-2.

Crystal Palace startede første halvleg bedst og kom foran 1-0 efter 17 minutter på mål af Christian Benteke.

Der blev ikke scoret flere mål i første halvleg, og Crystal Palace kunne derfor gå til pause med en overraskende føring.

Arsenal viste dog hurtigt styrke i anden halvleg, da Mesut Özil udlignede efter to minutter af anden halvleg, Lacazette stod for oplægget til tyskeren.

Arsenal-forsvaret med Bernd Leno og Mustafi i spidsen fejlede dog efter 61 minutter, hvor Wilfried Zaha derfor kunne bringe Palace foran 2-1.

Det skulle vise at blive endnu sværere for Arsenal, da James McArthur udbyggede Palaces føring efter 69 minutter.

Arsenal gav dog ikke op endnu, og Aubameyang fik reduceret med 13 minutter tilbage af opgøret, men det skulle vise sig kun at være et kosmetisk mål for Arsenal.