AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 17:41
Arsenal-legende om Sanchez: United hentede vist hans bror

Emmanuel Petit er særdeles utilfreds med chilenerens indsats i Manchester United efter skiftet fra Arsenal.


Der var stor polemik om Alexis Sanchez' fremtid forud for skiftet til Manchester United, da både Manchester City og The Red Devils ønskede at hente ham i Arsenal.

Det endte som bekendt med en byttehandel, som involverede Henrikh Mkhitaryan og en stor lønpose til Sanchez, som nu har været på Old Trafford i ni måneder.

Han har dog intet præsteret og været en stor skuffelse. Det mener den Arsenal-koryfæet Emmanuel Petit.

- Den første der har gemt sig i Manchester United, er Alexis Sanchez. Han ville forlade Arsenal for at få en god løn. Nu får han så mange penge, og han har intet præsteret i ni måneder. Jeg tror, at det hentede hans bror, lyder det vittigt fra Petit ifølge Manchester Evening News.

Petit giver dog ikke meget for, at Jose Mourinho ene og alene er skyld i, at Sanchez er dalet så meget i niveau.

- Nogen vil sige, at det er på grund af Mourinhos spillestil, og jeg forstår godt, at træneren kan have en stor indflydelse taktisk, men vi ved alle hvor stort et talent Sanchez har. Mourinho har ikke forgiftet ham sådan at alle hans kvaliteter pludseligt er væk, siger Petit. 

I skrivende stund døjer Sanchez med skadesproblemer som holder ham ude i omtrent seks uger. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED