AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 14:37
Arsenal-legende om Özil: Pinligt at se på

Martin Keown har ikke meget til overs for Mesut Özil, som han mener, bør tage ansvar i forhold til mængden af spilletid, som han får.


Mesut Özil figurerer ikke længere ofte i startopstillingen for Arsenal, hvilket er noget, som tyskeren har erklæret sig særdeles utilfreds med.

Offensivspilleren har da også i flere omgange været rygtet væk fra klubben, men senest slog han altså fast, at han ønsker at blive indtil sit kontraktudløb i 2021.

Hele situation er dog pinlig at se på, mener Arsenal-koryfæet Martin Keown.

- Det er pinligt for fodboldklubben, at han ikke spiller for Arsenal. Han skal kigge på sig selv, for det kan ikke være alle andres skyld. Giver han sig fuldt ud til træning? Jeg ville ikke tale om mig selv, hvis jeg var ham. Han kigger sig omkring, og siger, 'jeg spiller ikke, så jeg kan ikke få skylden', lyder det fra Keown til Goal.

Mesut Özil har været i Arsenal siden 2013, hvor han kom til fra Real Madrid for €47 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED