AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 21:47
Arsenal-legende: Der er brug for tre markante forstærkninger

Den tidligere Arsenal-spiller Nigel Winterburn mener ikke, at Arsenal med sin nuværende trup har, hvad der skal til for at spille med i toppen af tabellen.


Arsenal bør inden næste sæsonstart forstærke sig markant på tre nøglepositioner.

Det mener den tidligere Arsenal-spiller Nigel Winterburn, der selv spillede i klubben fra 1987-2000.

Helt konkret kommer Winterburn med sin appel til træner Unai Emery om, hvor Arsenal bør forstærke sig i Love Sport Radio.

- Jeg vil gerne se en lynhurtig fløjspiller komme til klubben i løbet af sommeren. Potentielt set bør der også købes en central midtbanespiller, og så ikke mindst en klar forstærkning til den defensive linje, hvilket mange i forvejen har talt om.

- Jeg har dog en formodning om, at Emery sætter sin lid til unge Rob Holding, som spillede fantastisk i seks måneder, men som så blev alvorlig knæskadet. Han så meget stabil og lovende ud i de seks måneder.

Nigel Winterburn har skam også bidt mærke i, at langt de fleste Arsenal- og Premier League-fans peger på Arsenals defensiv som klubbens svage led.

- Alle siger, at Arsenal ikke har gjort det godt nok i defensiven over en længere periode. Men det handler ikke kun forsvaret. Det handler om, hvad Arsenal gør for at undgå, at modstanderne får held til at spille bolden mellem linjerne.

Nigel Winterburn har dog stor tro på, at Arsenal kommet styrket ud af sommerens transfervindue.

- Men jeg kan ikke se mange nye spillere komme til klubben. Der er pengene begrænset.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED