AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 13:18
Arsenal-ikon: Har været pinligt at være fan af klubben

Martin Keown frygter, at Arsenal lørdag aften bliver ydmyget af Liverpool i Premier League.


Liverpool og Arsenal brager lørdag aften sammen på Anfield i sæsonens tredje spillerunde.

I samme opgør i sidste sæson uddelte Jürgen Klopps mandskab bank og vandt 5-1 over The Gunners, og Martin Keown frygter, at det samme bliver tilfældet denne lørdag.

London-klubben har nemlig været elendige på udebane, og det har gjort det pinligt at være fan af klubben, lyder det fra den tidligere Arsenal-profil.

- Jeg er ikke selvtillidsfuld, for Arsenal har været forfærdelige på udebane de sidste to år. Deres udebaneform har været elendig, og det har været pinligt at være fan af klubben, siger han i fredagens Jim White-show og fortsætter:

- Der har næsten været to udgaver af Arsenal. En, som spiller rigtig godt hjemme, og en, som næsten kapitulerer på udebane... Så jeg er meget interesseret i at se, hvilke forbedringer man har lavet. Man skal vise, at der er sket store ændringer.

Keown har desuden et taktisk råd til Unai Emery inden mødet med Liverpool.

- Jeg håber ikke, at Emery roder for meget med taktikken. Manageren er nødt til at holde det simpelt og ikke ændre det. I 23 tilfælde i sidste sæson skiftede han fra en trebackkæde til en firebackkæde. Hvis du forsøger at udvikle en spiller, kommer han til at tænke: "Er jeg wingback eller fullback?"

- Fodbold er et simpelt spil. Hold det simpelt og gå ind til kampen med en plan.

Arsenal har ikke vundet på Anfield siden september 2012.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED