Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-flop rasende på Mikel Arteta

Af Emil Plovgaard
01.07.2023 Kl. 11:16
Han har gjort sin vej til succes noget sværere nu.

Nicolas Pepe blev Arsenals rekordkøb, da han skiftede til klubben fra franske Lille for 624 millioner kroner.

Det er et prisskilt, han ikke har levet op til indtil videre, hvor det i løbet af de seneste tre år blot er blevet til 16 mål i Premier League.

 

Pepe ventes at skifte væk fra klubben igen i det igangværende transfervindue, for der er ikke meget håb for ham på Emirates Stadium.

Og nu har Pepe måske selv slukket den sidste glød. I et interview med YouTube-kanalen Colinterview sviner han nemlig Mikel Arteta til.

– Folk fortæller, at han mener, at jeg er en spiller, der ikke har levet op til sit niveau, til hans filosofi. Det er komplet falsk. Da han ankom (til Arsenal, red.), ville han implementere Manchester Citys filosofi. Han havde en trup, som var fyldt med kvalitet og backups på alle positioner.

– Da han snakkede med mig i slutningen af første sæson, fortalte han mig, at han stolede på mig, og at han ville have mig til at gøre dit og dat, og at jeg skulle have fokus på dét. Han forbedrede mig på alle punkter. Han talte til mig hele tiden. Jeg så videoer med hans assistenter hele tiden. Han troede virkelig på mig.

– Han sagde, at jeg havde et utroligt potentiale, og at vi skulle udnytte potentialet mest muligt.

– I anden sæson blev jeg degraderet til at sidde på bænken. Jeg var rasende.

– Hvordan kunne jeg sidde på bænken, når han havde fortalt mig, at han stolede på mig? Alt snurrer i hovedet på dig. Jeg var på bænken, lyder det fra Pepe ifølge Daily Mirror.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Manchester United og Chelsea er enige om Mount

2. HERE WE GO: Liverpool henter Bundesliga-stjerne

3. OFFICIELT: Chelsea har tredje sommersigning på plads

4. Saudisk skifte står til at gå i vasken for PL-profil

5. Erik ten Hag blokerer skifte til Premier League-klub

Annonce