AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 16:04
Arsenal-flop ønsker at gennemføre sommerskifte

Henrikh Mkhitaryan har ikke nogen plan om at skulle vende retur til Arsenal. I stedet vil han skrive under på en permanent kontrakt med Roma.


Premier League skal meget gerne være et overstået kapitel.

Når lejeaftalen med Roma udløber for Henrikh Mkhitaryan, vil han ikke tilbage til den engelske liga. I stedet vil han ifølge Daily Mail forsøge at få en permanent aftale i hus med den italienske klub.

Turen til Premier League har ikke just været nogen succes for armeneren, der først var i Manchester United, inden han kom til Arsenal som en del af handlen, der sendte Alexis Sánchez den anden vej.

Siden sidste sommer har han imidlertid været udlejet til Roma, hvor han lader til at befinde sig så godt, at han gerne vil veksle lejeaftalen til en permanent kontrakt.

Prisen kan dog vise sig at blive en udfordring, for Arsenal vil gerne have 150 millioner kroner for midtbanespilleren, mens Roma kun er villig til at punge op med 85 millioner kroner.

Skader har betydet, at armeneren ikke har haft mulighed for at spille med i alle kampe, men i 13 ligakampe har han i denne sæson scoret seks mål og leveret tre assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED