AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 10:53
Arsenal fik frit løb til Pépé - Derfor var Liverpool aldrig interesseret

The Reds havde minimal interesse i at hente Arsenals store sommersigning, selvom der var rygter om det modsatte.


Der bliver næsten med garanti scoret masser mål i lørdagens topbrag mellem Liverpool og Arsenal på Anfield, og det virker ikke usandsynligt, at The Gunners' nye storsigning Nicolas Pépé kommer på tavlen.

Men i morgen på Anfield er det nok ikke kun Arsenal-tilhængerne, som er spændte på at se, hvordan den ivorianske rekordsigning kommer til at præstere. 

Liverpool var sommeren igennem kædet stærkt sammen med Lille-spilleren, som imponerede i Ligue 1 sidste sæson, og mange Reds-tilhængere håbede på, at han ville ende Beatles' hjemby frem for London.

Men selvom den var der, så var Champions League-vindernes interesse i Nicolas Pépé aldrig mere end minimal. Det fortæller Liverpool-kilder til Goal.

I Frankrig buldrede rygterne ellers dag for dag om, at Liverpool havde været i kontakt med Nicolas Pépés agent adskillige gange, men det er langt fra sandheden. Michael Edwards, Liverpools sportsdirektør, skulle sågar have ringet til Lille-ledelsen for at afkræfte rygterne om, at man var interessret i den franske klubs stjerne.

Internt i Liverpool havde man hele tiden en oplevelse af, at Lillé eller Nicolas Pepes agent brugte The Reds for at skabe overskrifter, som potentielt kunne tiltrække andre interesserede klubber. Og allerede tidligt på sommeren havde man en oplevelse af, at Pépé ville ende på The Emirates, selvom det kom som en overraskelse for de fleste, da det faktisk hændte - og hændte hurtigt.

Der var også rygter om, at Manchester United havde en interesse i at hente Lille-wingeren, men meget tyder på, at The Red Devils også blev "udnyttet" på samme måde, så The Gunners havde næppe konkurrence fra nogen Premier League-klubber til Nicolas Pépés signatur.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED