AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2020 12:00
Arsenal-fan og agent for Coutinho: Alt er muligt

Kia Joorabchian udelukker ikke, at Philippe Coutinho vender tilbage til Premier League.


Philippe Coutinho vil gerne vende tilbage til Premier League, og hans agent, Kia Joorabchia, som supporter Arsenal, udelukker intet lige nu.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg er Arsenal-tilhænger. Jeg har ingen præferencer for, hvor mine klienter skifter til. Jeg forsøger ikke at presse dem til særlige klubber, men alt er muligt for Coutinho lige nu, siger agenten til Sky Sports.

Men både Arsenal og Chelsea er blevet nævnt som mulige destinationer for den 27-årige playmaker, som FC Barcelona denne sommer forsøger at slippe af med -  enten permanent eller på endnu en lejeaftale.

Lige nu rammer coronakrisens hærgen også fodboldklubber verden over hårdt økonomisk, så næste transfervindue er omgærdet af meget usikkerhed.

Men er de finansielle vilkår til det, så Joorabchian gerne Coutinho vende tilbage til Premier League.

- Premier League er en liga, som han altid har nydt at spille i, elskede at spille i, og han ville sikkert elske at vende tilbage, siger agenten.

- Spørgsmålet er, om de finansille betingelser er der til et skifte for FC Barcelona og Premier League-klubberne, når pandemien er ovre.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED