Af Kalle Thue Gregersen
24.04.2019 Kl. 20:37
Arsenal dummede sig onsdag aften ude mod Wolves, som vandt med 3-1.

Arsenal skulle onsdag på besøg på Molineaux, hvor oprykkerne fra Wolverhampton stod klar til at byde London-holdet velkommen.

Det skulle dog vise sig at blive en forfærdelig første halvleg for The Gunners. Efter godt en halv times spil bragte hjemmeholdet sig nemlig foran på et flot frisparksmål af Ruben Neves.

Det blev dog værre endnu for Arsenal. Ni minutter efter kom Wolves på 2-0, da Jonny lagde et indlæg ind i feltet, som backkollegaen Matt Doherty fik hovedet på og sendte kuglen ind bag Bernd Leno.

Bedst som det næsten ikke kunne gå værre for Arsenal, bragte Wolves sig foran 3-0 to minutter inde i overtiden af første halvleg. Arsenal-forsvaret kunne ikke stopper en imponerende solotur af Diogo Jota, som gjorde det til 3-0.

Stillingen var dermed 3-0 til Wolves, da Stuart Attwell fløjtede til pause.

Arsenal sad i anden halvleg, ligesom i første halvleg, på det meste af spillet, men Unai Emerys tropper havde svært ved at spille sig frem til de store muligheder.

The Gunners kunne endelige reducere med 10 minutter igen af den ordinære spilletid. Et hjørnespark fra Granit Xhaka fandt vej til en højthoppende Sokratis, og stillingen var dermed 3-1 til Wolves.

Der faldt ikke flere scoringer i opgøret, og Arsenal tabte med 3-1 til Wolves.

Nederlaget betyder, at Wolves rykker op på syvendepladsen foran Watford. Arsenal beholder femtepladsen – et point efter Chelsea og to point foran Manchester United.